Over Sketz

Sketz Uitzendwerk is allround uitzendbureau met filialen in Kampen, Meppel en op ’t Harde. Wij bemiddelen in de productie, logistiek, administratie, bouw, infra en techniek.

Opleiden

Naast het bemiddelen in personeel is Sketz in het najaar van 2019 ook gestart met opleidingen. Binnen dit vakgebied beschikt Sketz over de kennis voor het organiseren van diverse opleidingen. Deze cursussen kunnen gegeven worden middels e-learning, klassikaal (locatie wordt door Sketz verzorgd), of op locatie van het bedrijf dat de cursus aan haar medewerkers wil aanbieden.

Uitzenden vast en tijdelijk personeel

Ben je op zoek naar een tijdelijke of een vaste baan? Sketz heeft altijd passend werk en je kan snel aan de slag. Natuurlijk geeft ons vacatureoverzicht al een leuk beeld maar bellen kan ook altijd! Sketz hecht aan persoonlijk contact met jou. In onze bemiddeling gaan we ook altijd uit van je talent en motivatie, vaak kan je meer dan je denkt!

Bent u zoek naar tijdelijk of vast personeel? Dan is Sketz Uitzendwerk de juiste partner voor u! Wij vinden snel geschikte en gekwalificeerde medewerkers die u dan op uitzendbasis aan het werk krijgt. Dit kan geheel flexibel, maar er zijn ook mogelijkheden tot het langer binden van een medewerker mocht dit voor uw bedrijf van belang zijn.