Accountmanager Sketz ’t Harde

Functieomschrijving:

Voor onze vestiging in ’t Harde zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.
Een collega die toe is aan een nieuwe uitdaging in de dynamische uitzendbranche. Een doortastende collega met hbo werk- en denkniveau, die feilloos weet hoe de juiste medewerkers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen.
Heb jij commerciële, administratieve en sociale kwaliteiten? Ben jij bereid om voor onze organisatie het verschil te maken? En kan jij de arbeidsvraagstukken van de klant vertalen naar de inzet van onze medewerkers? Dan ben jij onze ideale nieuwe collega!

Als accountmanager ben je medeverantwoordelijk voor de medewerkers en klanten van Sketz uitzendwerk. Jij weet men te motiveren, te binden én te boeien. Door jouw betrokkenheid zorg je voor een prettige werkomgeving waardoor mensen bereid zijn om nét dat stapje extra te doen. Kortom: een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een groeiende organisatie in de arbeidsbemiddeling!

Jouw profiel
• Jij bent een planner
• Jij bent een netwerker
• Jij hebt oog voor talent
• Jij bent commercieel sterk onderlegd

Je hebt sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, waarbij je je taalgebruik aanpast aan de doelgroep. Je bent ondernemend, hebt gevoel voor verhoudingen, bent tactvol én overtuigend tegelijk. Daarnaast ben je punctueel en weet je snel met welke (complexe) vraagstukken onze opdrachtgevers zich bezighouden. Je bent vanzelfsprekend een prettige collega om mee samen te werken, maar ook niet bang om je hoofd boven het maaiveld uit steken.

Bedrijfsprofiel

Sketz Uitzendwerk is allround uitzendbureau tot MBO+ welke is gevestigd in Kampen, Meppel, ’t Harde en Harderwijk. Wij zijn sterk in personeelsbemiddeling in de productie, logistiek, administratie, bouw, grond-, weg- en waterbouw, industrie, groen en techniek. Onze mensen kennen de branches, beschikken over vakkennis en komen veelal uit de praktijk. Als gesprekspartner weten wij wat de klant bedoeld en zijn wij in staat om de perfecte match te maken. De medewerkers van Sketz uitzendwerk hebben jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Deze combinatie maakt Sketz Uitzendwerk tot een zeer betrouwbare partner op het gebied van HRM.

Dit bieden we jou

• Een leuk team met zeer ervaren collega’s die voor je klaarstaan
• een marktconform salaris
• reiskosten vergoeding/ of auto van zaak
• een goede pensioenregeling
• 25 vakantiedagen 6,5 ATV en 8,0% vakantietoeslag
• Laptop en een mobiele telefoon

Als accountmanager bij Sketz uitzendwerk B.V. ga je werken voor een bedrijf met een uitgesproken groeiambitie. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zodat jij kunt investeren in onze medewerkers én in jezelf.

Word jij onze nieuwe collega!?
Neem contact op met Jos Aanstoot, direct op 06-18412401 of per email jos@sketz.nl.
Bij hem kun je terecht met jouw vragen en of meer informatie.