Onze diensten

Werving en Selectie:
Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker? Dan kan u de werving en de selectie van een kandidaat uitbesteden aan specialisten waarvoor het dagelijks werk is. Sketz Uitzendwerk helpt u daar graag bij! Wij hebben vakkennis en ervaring in huis en zijn in staat om snel de juiste medewerker voor u te vinden, die u dan direct in dienst neemt. Dit alles tegen een vooraf overeengekomen fee voor de werving en selectie.

Tijdelijke personeel:
Bent u zoek naar tijdelijk personeel? Voor een tijdelijke werk of om een piek op te vangen? Dan is Sketz Uitzendwerk de juiste partner voor u! Wij vinden snel geschikte en gekwalificeerde medewerkers die u dan op uitzendbasis aan het werk krijgt. Dit kan geheel flexibel, maar er zijn ook mogelijkheden tot het langer binden van een medewerker mocht dit voor uw bedrijf van belang zijn.

Payrolling:
Zoekt u flexibiliteit zonder administratieve lasten, maar wil zelf graag de medewerker werven? Dan is payrolling de juist oplossing. U beslist zelf welke medewerkers er voor uw werken. Sketz Uitzendwerk neemt de arbeidsrisico’s en administratie van u over. Op deze manier doet u zelf de gehele werving, maar u heeft geen omkijken naar loonadministratie en de risico’s, zoals ziekte en leegloop.

Opleidingen:
Naast het bemiddelen in personeel is Sketz in het najaar van 2019 ook gestart met opleidingen. Binnen dit vakgebied beschikt Sketz over de kennis voor het organiseren van diverse opleidingen. Deze cursussen kunnen gegeven worden middels e-learning, klassikaal (locatie wordt door Sketz verzorgd), of op locatie van het bedrijf dat de cursus aan haar medewerkers wil aanbieden.