Chef De Partie / Zelfstandig werkende kok

Redenen genoeg om het landgoed en chateauhotel van onze opdrachtgever met een bezoekje te vereren. De familie Wijland heet u er van harte welkom. In nauwe samenwerking met het Drentse Landschap doen zij er alles aan om het gasten op een speciale manier naar de zin te maken. Iedereen mag zich hier thuis voelen; liefhebbers van natuur, het buitenleven, gastronomie, historisch erfgoed, kunst en cultuur, schoonheid in het algemeen. De uitgelezen plek dus voor een logeerpartij in stijl, een ongedwongen korte vakantie, een buitengewone vergadering, een onvergetelijk trouwfeest.

Wat ga je doen

In onze keuken zoeken we enerzijds de kracht van de kennis en het vakmanschap van de basis (een kunst welke bijna weer innovatief wordt) en anderzijds de originaliteit in moderne toepassingen, toevoegingen en combinaties. Onze keuken is in principe klassiek Frans georiënteerd. Maar we gebruiken hierbij dus ook hedendaagse invloeden.
We werken ambachtelijk – dus maken vrijwel alles zelf – en laten ons sterk leiden door de regio en seizoenen. 

  • Je geeft gerechten mee tijdens de lunch en het diner
  • Je geeft gerechten mee bij gezelschappen
  • Je verricht mise en place werkzaamheden voor zowel het á la carte restaurant als de banqueting
  • Je verricht schoonmaakwerkzaamheden en onderhoudstaken voor de keuken
  • Je denkt mee in het duurzaam ontwikkelen van het bedrijf
  • Je doet er alles aan om alle gasten altijd een fantastisch verblijf en bijzonder goed eten te bieden


Wat vragen we van jou

  • Je bent 5 dagen per week beschikbaar, op wisselende dagen en tijden
  • Je bent flexibel in zowel werktijden als taken
  • Je hebt passie voor de horeca en de gastvrijheidssector
  • Je hebt een opleiding zelfstandig werkend kok of een andere relevante opleiding afgerond
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in vergelijkbare bedrijven
  • Je bent bereid om door te leren en nieuwe opleidingen en cursussen te volgen
  • Je bent creatief
  • Je bent zeer gemotiveerd
  • Je wilt het beste uit jezelf, je collega’s en het bedrijf halen
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar presteert ook in teamverband

Wat bieden wij jou

  • Een fantastische werkplek, op één van de meest bijzondere plekken van Noordoost Nederland
  • Een werkplek waar gastronomie op één staat
  • Een professionele, inspirerende werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Volop ontwikkelmogelijkheden – wij stimuleren en vergoeden het volgen van trainingen en opleidingen
  • Tevens bieden we ruimte om door te groeien tot een souschef/managementpositie in de keuken
  • Ruime salariëring op basis van ervaring en CAO
  • Woon- en werkverkeer vergoeding

Ben je geïnteresseerd?

Interesse? Neem telefonisch contact met ons op 0522-244053 of mail naar meppel@sketz.nl


Je kan ook direct solliciteren: