Cursussen

Veilig werken met de Vorkheftruck E-learning

Onze cursus “Veilig werken met een heftruck” E-learning is voor iedereen die met een heftruck werkt en vakkundig aan de slag wil gaan.

Bekijk cursus

Veilig werken met de Vorkheftruck

Onze cursus “Veilig werken met een heftruck” is voor iedereen die met een heftruck werkt en vakkundig aan de slag wil gaan.

Bekijk cursus

Veiligheidscursus VCA

Onze VCA opleiding is voor iedereen die veilig en vakkundig aan de slag wil gaan. Een specifieke vooropleiding of ervaring is niet noodzakelijk.

Bekijk cursus

Leefstijl en fysieke belasting

Met de cursus Leefstijl en Fysieke Belasting maak je kennis met de verschillende factoren die van belang zijn om gezond en veilig te werken en te leven.

Bekijk cursus

EHBO

Onze EHBO cursus is voor iedereen die veilig en vakkundig wil handelen, wanneer er zich een noodsituatie voordoet.

Bekijk cursus

Communicatieve vaardigheden

Deze training staat in het teken van effectiever communiceren, je persoonlijke uitstraling vergroten, op de juiste manier feedback geven en professioneel reageren in lastige situaties.

Bekijk cursus

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Onze BHV cursus is voor iedereen die veilig en vakkundig wil handelen, wanneer er zich een calamiteit voordoet.

Bekijk cursus

Digitale Tachograaf

De digitale tachograaf heeft het doel om binnen Europa te zorgen voor meer veiligheid op de weg, eerlijke concurrentie tussen Europese vervoerders en gezonde arbeidsomstandigheden.

Bekijk cursus

Veilig werken langs de weg

Tijdens de cursus Veilig werken langs de Weg leer je welke risico's het werken langs de weg met zich meebrengt. Veiligheid komt voor alles!

Bekijk cursus

Veilig werken met Verreiker

Onze cursus “Veilig werken met de verreiker” is voor iedereen die met een verreiker werkt en vakkundig aan de slag wil gaan.

Bekijk cursus

Veilig werken met de Hoogwerker

Onze cursus “Veilig werken met de hoogwerker ” is voor iedereen die met een hoogwerker werkt en vakkundig aan de slag wil gaan.

Bekijk cursus

Het Nieuwe Rijden (HNR)

Door toepassing van verbeterde en moderne materialen kan het brandstofverbruik worden verminderd.

Bekijk cursus

Veilig werken met de Reachtruck E-learning

Onze cursus “Veilig werken met een reachtruck” is voor iedereen die met een reachtruck werkt en vakkundig aan de slag wil gaan.

Bekijk cursus

Veilig werken met de Reachtruck

Onze cursus “Veilig werken met een reachtruck” is voor iedereen die met een reachtruckwerkt en vakkundig aan de slag wil gaan.

Bekijk cursus

ADR vrijstellingen E-learning

Deze cursus ADR Vrijstellingen E-learning is bedoeld voor chauffeurs die onder de vastgestelde vrijstellingsgrens ADR-goederen vervoeren.

Bekijk cursus

Techniek en veiligheid E-learning

Onze cursus “Techniek en Veiligheid” is voor iedereen die met een voertuig werkt en vakkundig aan de slag wil gaan.

Bekijk cursus

Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur (e-learning)

Onze cursus "Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur" is voor cursisten die als doel hebben om de vakkennis op een breed gebied verder te ontwikkelen.

Bekijk cursus

Verkeerseducatie E-learning

De cursus "Verkeerseducatie E-learning" heeft als doel de cursist zich bewust te laten zijn van het belang van optimale kennis over het verkeer in relatie tot het uitvoeren van de taken als beroepschauffeur.

Bekijk cursus

Criminaliteitspreventie E-learning

De cursus criminaliteitspreventie heeft als doel de cursist zich bewust te laten zijn van het belang van criminaliteitspreventie met betrekking tot het uitvoeren van de taken als beroepschauffeur.

Bekijk cursus

Lading Zekeren E-learning

Onze cursus "Lading Zekeren" heeft als doel de cursist in staat te stellen om lading te stuwen en te verankeren op basis van de wettelijke eisen.

Bekijk cursus

Sociale veiligheid en omgaan met agressie E-learning

Onze cursus "Sociale veiligheid en omgaan met agressie" heeft als doel bewustwording bij de cursist te creëren omtrent het belang van sociale veiligheid en het omgaan met agressie met betrekking tot het uitvoeren van de taken als beroepschauffeur.

Bekijk cursus

Veilig werken met de bosmaaier

Bekijk cursus

Veilig werken met de motorkettingzaag

Bekijk cursus

Veilig werken met de shovel (wiellader)

Bekijk cursus

Veilig werken met de bovenloopkraan

Bekijk cursus

Winterdienst / Gladheids-bestrijding

Bekijk cursus

ADR Basis

Deze cursus ADR Basis is bedoeld voor chauffeurs die onder de vastgestelde vrijstellingsgrens ADR-goederen vervoeren. Middels deze cursus krijgt de cursist inzicht in de ADR-voorschriften.

Bekijk cursus

Preventiemedewerker

Bekijk cursus

NEN 3140, Elektronische arbeidsmiddelen keuren

Bekijk cursus